Burgerschieten 2022

BURGERSCHIETEN 6 AUGUSTUS 2022 vanaf 14.00u

Op zaterdag 9 juli jl. was het ongelofelijk spannend in de kaveling van het OLS, Born en Obbicht, twee naast elkaar gelegen dorpen streden om de felbegeerde UM en voor veel inwoners uit onze regio werd het schieten zoals schutterijen en gilden dit beoefenen weer goed op de kaart gezet.

Schutterij St.Willibrordus Obbicht organiseert op 6 augustus haar jaarlijks Burgerschieten, waarbij we belangstellenden willen laten kennismaken met deze eenzelfde entourage en spanning.

Waar kun je nu nog beter komen schieten dan bij de nummer 2 van het OLS, op onze prachtige locatie aan de Maas? Onder het genot van een prachtig decor, een fijn zonnetje en goed gezelschap is ons burgerschieten al jaren een van de drukstbezochte activiteiten.
Ervaren schutters en onze buksemeester zijn aanwezig, geven aanwijzingen en zullen iedereen de juiste begeleiding bieden om op een ontspannen en veilige manier te kunnen schieten. 

Er kan op de grote buks individueel worden deelgenomen door burgers welke NIET lid zijn van een schutterij of gilde en 12 jaar of ouder zijn. Voor de jeugd onder de 12 jaar is er een aparte schietwedstrijd op de windbuks. En we hebben die middag een springkussen!
Ook is er een 3-tallen wedstrijd op de grote buks, waarbij er van de 3 schutters wel één schutter lid mag zijn van een schutterij of gilde.
Een individuele en 3-tal schietkaart is tussen 14.00u en 16.30u op locatie verkrijgbaar en om aan de kaveling (na 16.30u) mee te kunnen doen, is een volle schietkaart (en dus geen misser) nodig.
Om deel te kunnen nemen aan het Burgerschieten 2022 vragen we om (liefst vooraf) dit formulier in te vullen:

Sponsoren Schuttersfeest 2019

Ook sponsor worden? Klik hier!