Corona maatregelen

Bezorgd, maar vastberaden...

Dat is hoe schutterij St.Willibrordus de adviezen èn maatregelen van onze overheid zal opvolgen. Ongetwijfeld heeft iedereen de nieuwsberichten gevolgd en is bekend dat we evenementen t/m 1 juni met z'n allen moeten staken, om zo een grote bijdrage te leveren aan het kunnen opvangen van de gevolgen van Covid-19-besmettingen.

Bezorgd om de gevolgen die het virus heeft voor de gezondheid van onze leden en sympathisanten. Bezorgd om de gevolgen die de maatregelen hebben voor onze leden en sympathisanten, maar bovenal voor de verbinding binnen onze vereniging. Bezorgd om de gevolgen die dit binnen het gehele schutterswezen zal hebben, waar een groot deel van de leden tot de risicogroep behoren en waar juist de meest waardevolle cultuur-historische activiteiten, zeer begrijpelijk, moeten worden gestaakt.
Vastberaden om het sàmen met alle schutters deze periode te zullen doorstaan. Vastberaden om bij te dragen aan dit maatschappelijk belang. Vastberaden om te blijven bouwen aan een toekomst voor alle prachtige vereniginen.

We zullen via onze site, Facebook pagina en andere kanalen iedereen zoveel mogelijk blijven informeren over wat dit concreet betekent.

We hopen dat we iedereen weer allemaal in goede gezondheid zullen ontmoeten, wanneer we onze activiteiten verantwoord kunnen oppakken.

Sponsoren Schuttersfeest 2019

Ook sponsor worden? Klik hier!